ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC

Ποιότητα στον χώρο σας

Τα κουφώματα PVC χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στη χώρα μας παρόλο που σίγουρα ακόμα διατηρούν την 1η θέση τα κουφώματα αλουμινίου. Δεν υστερούν σε ποιότητα, και έχουν υψηλές θερμομονωτικές  ιδιότητες. Ο κύριος λόγος άνθισης του συγκεκριμένου είδους κουφώματος είναι οικονομικός. Είναι τουλάχιστον 20% πιο οικονομικά σε σχέση με τα υπόλοιπα κουφώματα, ενώ παράλληλα δεν έχουν μειονέκτημα στα περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, ότι τα κουφώματα PVC ενισχύουν τη θερμομόνωση του σπιτιού. Αυτό συμβαίνει διότι το πλαστικό ως γνωστόν είναι κακός αγωγός της θερμότητας, συγκριτικά και με τα κουφώματα από αλουμίνιο. Τέλος, το  PVC ανακυκλώνεται έως και 7 φορές μέχρι να αχρηστευθεί, ενώ τα προφίλ από τα κουφώματα PVC έχουν την ιδιότητα να σβήνουν μόνα τους σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Πλεονεκτήματα

1) Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζει τα κουφώματα PVC, είναι το κόστος τους.  Ωστόσο δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση μια δεύτερη φθηνή λύση, αλλά μια οικονομικότερη, εξίσου ποιοτική με τις υπόλοιπες.

2) Χαρίζουν ιδιαίτερη θερμομονωτική ικανότητα, που προέρχεται από το γεγονός ότι το πλαστικό είναι κακός αγωγός της θερμότητας.

3) Το 3ο χαρακτηριστικό είναι η ασφάλεια που τα χαρακτηρίζει. Υπάρχει η παρεξηγημένη εικόνα πως τα κουφώματα PVC δεν ασφαλίζουν λόγω του υλικού τους, γεγονός που ίσχυε παλαιότερα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Έχετε κάποια ιδέα; Εμείς θα σας βοηθήσουμε να την υλοποιήσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα συμβάλουμε στο να πετύχετε τους στόχους σας.

Οι Πελάτες μας

Εταιρείες 100%
Supermarkets 90%
Καταστήματα 90%
Οικίες 90%
Οργανισμοί 70%

4) Η ηχομόνωση. Το πλαστικό εκτός από κακός αγωγός της θερμότητας, δεν επιτρέπει και τη μετάδοση του ήχου. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με μελέτες, μειώνουν την ένταση των εξωτερικών ήχων κατά 70%.

5) Έχουν ιδιαίτερη ευκολία στην τοποθέτηση τους στο σπίτι. Σύμφωνα με τους τεχνικούς  η εφαρμογή τoυς είναι τέλεια και οφείλεται στη μικρή σκληρότητα του υλικού, που το κάνει πιο εύκολα διαχειρίσιμο.

6) Τα σύγχρονα κουφώματα χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη αντίσταση στη βροχή και στους ανέμους. Λόγω αυτής της στεγανότητας δεν συγκεντρώνει υδρατμούς εσωτερικά, κάτι που συμβαίνει στο εσωτερικό των κουφωμάτων αλουμινίου ευκολότερα.

7) Τέλος  χαρακτηρίζονται από μικρό κόστος συντήρησης και ταυτόχρονα μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν χρειάζονται βάψιμο και γενικά συντήρηση, παρά μόνο απλό καθαρισμό κυρίως για λόγους αισθητικής. Εκτός αυτού όμως δεν αλλοιώνονται, δεν χαλάνε εύκολα και δεν σκουριάζουν, ακόμα και σε περιοχές με υγρασία.