ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Η σύγχρονη προοπτική

Πέργκολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου. Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού. Προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και μπορεί να κατασκευαστούν με πολυκαρμπονικά φύλλα ή ραμποτέ αλουμίνιο.

Πολυτέλεια για όλους

Η αισθητική είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους για τους οποίους ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να τοποθετήσει πέργκολες στους εξωτερικούς χώρους μίας κατοικίας ή ενός κτιρίου επαγγελματικής χρήσης. Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και στυλ, ειδικά στην περίπτωση της  πέργκολας αλουμινίου, την καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε μοντέρνο ή και παραδοσιακό χώρο στην εξοχή αλλά και στην πόλη.

Με τη χρήση περσίδων (κινούμενων ή σταθερών), πανιών ή άλλων υλικών, οι πέργκολες μπορούν να παρέχουν επαρκή σκίαση στο χώρο που τοποθετούνται, αυξάνοντας την άνεση και μετατρέποντας ουσιαστικά κάθε εξωτερικό χώρο σε ένα φιλόξενο υπαίθριο σαλόνι.

Ειδικά τα σύγχρονα συστήματα από αλουμίνιο προσφέρουν πολλές επιλογές όσον αφορά στη σκίαση του χώρου, καθώς έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Επιπρόσθετα μία σειρά αυτοματισμών και αισθητήρων εκτοξεύει τη λειτουργικότητα, με τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες.

Οι σύγχρονες πέργκολες αλουμινίου προστατεύουν από ήλιο ή βροχή, προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες, δέχονται θερμαντικά σώματα, υποστηρίζουν ασύρματα ηχεία π.χ. για τις ανάγκες μίας καφετέριας και πολλά άλλα, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τον ρόλο της παραδοσιακής ξύλινης πέργκολας.

Τα προηγμένα συστήματα πέργκολας των εταιριών του κλάδου φέρνουν την παραδοσιακή πέργκολα στον 21ο αιώνα ώστε αυτή πλέον να αποτελεί μία μοντέρνα επιλογή όχι μόνο για εξοχικές κατοικίες αλλά και ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης, καφετέριες κ.λπ.